Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden tüyo geldi, Emre Karayel olacakları sıraladı!

Son Yaz dizisinden tüyo geldi, Emre Karayel olacakları sıraladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yoluna emin adımlarla devam eden dizilerden birisi de Son Yaz. Fox TV’de ekrana gelen dizi hem oyunculuk performansları hem hikayesi hem müzikleri hem de kurgusu hem de gerçek hayat ile paralel ilerleyen akışkanlığı ile izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Dizide Fatih Doğanay karakterine hayat veren ise Emre Karayel… “Karakter olarak her şeyin en iyisini yapmayı amaçlayan, yaptığı işi iyi yapan, iyi bir avukat.” Karayel, karakterini bu sözlerle ifade ediyor.

Kamera Arkası programına sette açıklamada bulunan Karayel, gelecek bölümler hakkında önemli detaylar verdi. Canan’a aşık olan Fatih’in hedefine ulaşmak için her yolu mübah sayan hırsı yeni bölümlerde kendini farklı şekillerde gösterecek.

Fatih ile Canan üniversiteden arkadaşlar. Ayrıca Fatih, yıllardır da Canan’a aşık. Selim ile Canan’ın arasının kötü olmasından kendisine fırsat yaratmaya çalışan Fatih için, Emre Karayel şöyle konuştu: “Bu da doğal olarak Selim’in ve dolayısıyla izleyicilerin canını sıkıyor.”

Emre Karayel dizinin gelecek bölümleriyle ilgili şu tüyoyu verdi:

“Dizimiz çok karışık, çok keyifli bir yere doğru gidiyoruz. Ciddi kapışmalar olacak. Hem duygusal hem hukuksal olarak dizide ciddi çatışmalar izleyeceğiz ileriki bölümlerde. Ancak bu kadar spoiler verebiliyorum.”