Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine iki büyük transfer; hem de bir dönem evliydiler!

Son Yaz dizisine iki büyük transfer; hem de bir dönem evliydiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ikinci sezonu merakla beklenen Son Yaz dizisinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşırtıyor. Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in yanı sıra Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel’in ayrıldığı ekibe iki önemli isim katıldı.

Birce Akalay zaten Sare karakteri ile gündemdeydi ve anlaşma aşamasına geldiği haberleri de bir süredir yapılıyor. Dizinin ikinci yeni transferi ise Savaşçı dizisinde uzun süre Yorük Haydar olarak izlediğimiz Sarp Levendoğlu oldu…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bir dönem birlikte Küçük Ağa dizisinde rol alan ve sette başlayan aşklarını da evlilik ile taçlandıran Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, yeni dönemde aynı sette buluşuyor.

Son Yaz dizisine iki büyük transfer; hem de bir dönem evliydiler! 31

2014-2017 yılları arasında evli olan çiftin aradan geçen yıllar sonra bir kez daha bir dizide rol almaları ilginç bir buluşma olacak. Yine Fox TV ekranında Savaşçı dizisinde 5. sezon Haziran ayında final ile sonuçlanmıştı. Nisan ayında başlayan ve büyük iddia ile yayına giren Savaşçı’nın başrolünde Sarp Levendoğlu vardı.Ancak dizi eski izleyicilerini yeniden ekrana taşıyamadı ve final yaparak bu macera son buldu.

Savaşçı’nın ardından Sarp Levendoğlu’nn iddialı bir karakter ile Son Yaz dizisine transfer olması da çok etkileyici bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor. Son Yaz dizisi daha şimdiden ikinci sezonu ile birçok hayranı tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.