Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine katılan iki isim, izleyicinin yüzünü güldürecek…

Son Yaz dizisine katılan iki isim, izleyicinin yüzünü güldürecek…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde oynayacağı Son Yaz isimli diziye iki sürpriz isim daha katıldı. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi merakla bekleniyor. Hazırlıkları süren ve oyuncu kadrosu oluşturulan diziye yeni katılan isimler, izleyiciyi mutlu edecek.

Geçtiğimiz günlerde kadroya Ali Atay’ın dahil olduğu öğrenilmişti. Oyunculuğuyla takdir toplayan Atay’ın yanı sıra yine izleyenlerin başarıları performanslarıyla sevdiği iki isim de dizinin kadrosuna dahil oldu. Bu iki ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’dan duyurdu.

Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin kadrosuna Ahu Türkpençe ve Emre Karayel’in de katıldığı kulis bilgisini verdi. İki isim, bir süredir dizilerde yoktu. Emre Karayel, son olarak Çarkıfelek’i sunmuş ancak 2018’den beri dizilerde yer almamıştı.

Son Yaz dizisine katılan iki isim, izleyicinin yüzünü güldürecek... 7

Ahu Türkpençe ise 2013-2014 sezonlarında ekrana gelen Vicdan dizisinin ardından bir süre ekranlara ara vermişti. Börü dizisiyle 2018’de ekranda yer alan oyuncu, daha sonra TV dizilerinde yer almadı. Fakat BluTV’nin yeniden çekilen Behzat Ç. dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

Türkpençe, televizyon dizileriyle ilgili kararlarını verirken ince eleyip sık dokuyan bir isim. Bu nedenle Son Yaz dizisinde rol alacak olması da önemli.

Son Yaz dizisine katılan iki isim, izleyicinin yüzünü güldürecek... 8

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-09-14 03:36:54Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com