Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz’a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor!

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz’a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam (1 Ocak) ilk bölümü yayınlanan Fox TV’nin Son Yaz dizisi, yaz aylarında çekilmeye başlamıştı. Uzun süredir medyada diziyle ilgili pek çok bilgi yer aldı. Aylardır çekilen dizinin tanıtımları da bir süre önce dönmeye başlamıştı.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde oynadıkları dizi merakla bekleniyordu. Fox’un yeni dizisi Cuma akşamı yayınlaması, izleyenleri bir nebze endişelendirmekte. Zira güçlü yapımların karşısına geldi.

Son Yaz dizisi, ilk bölümde Cuma akşamlarının çok izlenen Arka Sokaklar ve Ramo dizileri yayında değildi. Ancak atv’nin yeni bir dizisiyle birlikte rakipleri de artmıştı.

Kırmızı Oda, Akrep, Ramo, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid, Akıncı ve Hercai dizileriyle rakip olan Son Yaz’ı izleyenler, Alperen Duymaz ve Ali Atay’ın performanslarına övgüler yağdırırken, dizinin reytinge kurban gitmemesi dileklerinde bulundular.

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 16

İlk bölümüyle Total’de ik 10’a giremese de Son Yaz dizisi yeni başlayan Son Yaz dizisi ise, totalde 4’ün altında reytingde kaldı. AB ve ABC1 gruplarında ise 5’e yaklaşan Son Yaz, ilk bölüm itibari ile umut veren bir başlangıç yaptı.

AB’de 5. ve ABC1 kategorisinde 8. sırada yer alan dizide en çok Alperen Duymaz’a yorum yapılmakta sosyal medyadan. Dizinin takipçileri, Duymaz’ın Akgün karakterini çok başarılı oynadığını vurgularken, diziyle ilgili benzer yorumlar da dikkat çekti.

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 17

Son Yaz dizisini pek çok kişi Medcezir dizisine benzetmekte. Bir izleyicinin yaptığı yorum, Medcezir’e olan benzer tarafını da ortaya koyuyor aslında dizinin.

Ali Atay’ın Savcı karakteriyle evine getirdiği Alperen Duymaz’ın oynadığı Akgün, Medcezirde’de Selim Serez (Barış Falay) karakterinin Yaman’ı (Çağatay Ulusoy) yandaki evlerine getirmesine benzetildi. Sonradan Yaman, komşu kızı Mira’ya (Serenay Sarıkaya) aşık olmuştu ki Son Yaz’da da Akgün, Savcı’nın kızına (Hafsanur Sancaktutan) aşık olacağı anlaşılıyor.

Bakalım Medcezir dizisine benzetilen konular ilerleyen bölümlerde daha da çoğalacak mı?

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 18

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 19

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 20

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 21

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 22

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 23

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 24

Son Yaz dizisini izleyen Alperen Duymaz'a hayran kaldı! Konusu ise çok sevilen o diziye benzetiliyor! 25