Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son Yaz dizisinin Naz’ı Yasemin Yazıcı çok dikkat çekmeye başladı! Peki Yasemin Yazıcı kimdir?

Son Yaz dizisinin Naz’ı Yasemin Yazıcı çok dikkat çekmeye başladı! Peki Yasemin Yazıcı kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan yeni dizi Son Yaz, hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile çok konuşulan bir yapımı. Elde ettiği reytinglerin çok daha iyisini hak eden bir yapım olarak göz dolduran dizi, Çeşme’de çekiliyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Naz karakterinde ise Yasemin Yazıcı’yı görüyoruz. Birçok dizi hayranı Naz karakterini kimin canlandırdığını soruyor. Google’da arama yapan izleyiciler Yasemin Yazıcı hakkında bilgiler toplamaya çalışıyor.

Genç oyuncu da kendisi hakkında detayları Fox TV’de Cumartesi günleri yayınlanmakta olan Kamera Arkası programına açıkladı. Yazıcı, 23 yaşında olduğunu belirtti ve kendisi hakkında şu detayları verdi:

“En basitinden Yasemin Yazıcı 23 yaşında. İstanbul doğumlu. İstanbul’da büyüdü. Sonra sosyal antropoloji okumaya Londra’ya gitti. Hep küçük yaştan beri sanatla ilgiliydi. Tiyatro, özellikle çok küçük yaşta başladım. Bu benim ilk projem oldu. O yüzden çok heyecanlıyım. Bu da ilk röportajım o yüzden daha da bir heyecanlıyım.”

Son Yaz dizisinin Naz'ı Yasemin Yazıcı çok dikkat çekmeye başladı! Peki Yasemin Yazıcı kimdir? 7

Meraklı birisi olduğunu, duygusal ve cana yakın bir kişiliğinin bulunduğunu ifade eden Yasemin Yazıcı’nın dizilere ilk başladığı yapımın Son Yaz olması da önemli bir artı. Zira hem tecrübeli hem de genç ve son dönemin öne çıkan isimleri ile bir arada olmak Yasemin Yazıcı’ya önemli deneyimler kazandıracaktır.

Yazıcı, “Genellikle pozitif bir bakış açım var ve aileme çok bağlıyım” diyerek canlandırdığı Naz karakteri ile de benzeşen yönlerinin bulunduğuna değindi.

Küçük yaştan bu yana tiyatro ve sinemaya ilgisinin bulunduğunu belirten oyuncu, evde bulduğu kıyafetlerle, makyaj ve aksesuarları ile kostümler yarattığını ifade etti ve ekranda gördükleri oyuncuları da taklit ettiğini söyledi.