Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin travmasının bir benzerini Fox TV bu sefer de Mahkum ile yeniden mi yaşatacak?

Son Yaz dizisinin travmasının bir benzerini Fox TV bu sefer de Mahkum ile yeniden mi yaşatacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları önceki sezon Son Yaz dizisi için çok büyük bir ikinci sezon beklentisi içine girmiş ama dizinin reytingleri Fox TV’nin istediği seviyede olmayınca da hemen final kararı alınmıştı. 1 Ocak 2021 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer almıştı.

Dizinin ilk sezonu 4 Haziran 2021 tarihinde 21. bölüm ile birlikte tamamlandı. İlk sezonda elde edilen reytingler ortalama oranların üzerindeydi ve Fox TV’nin de memnun olması sonrasında ikinci sezon kararı alması Son Yaz dizisi hayranlarına sevinç yaşatmıştı.

Heyecanla ikinci sezonu bekleyen Son Yaz dizisi hayranları büyük değişiklerin de yapıldığı bir ara dönem geçirdi. Dizinin hem hikayesinin çok güçlendiği söylenmiş hem de başrolde Funda Eryiğit’in ayrılığının ardından Birce Akalay ekibe dahil olmuştu.

Heyecanlı bir ikinci sezon başlangıcı ve yenilikler ile birlikte Son Yaz dizisi çok ilginç bir ikinci sezon vaat ediyordu. Birce Akalay hayranları da çok heyecanlıydı ve oyuncu da böyle hikayesi güçlü bir diziye katıldığı için çok memnun olmuştu.

Son Yaz dizisinin travmasının bir benzerini Fox TV bu sefer de Mahkum ile yeniden mi yaşatacak? 9

Ancak 16 Ekim 2021 tarihinde dizinin 26. bölümü ile birlikte final yapmasına karar verildi ve kıyamet de koptu. Dizi hayranları aylarca sosyal medya üzerinden Fox TV’ye büyük tepkilerde bulundu ve Son Yaz dizisi ne yazık ki, birçok izleyici için bir travma nedeni oldu.

İşte Son Yaz dizisinde yaşanan bu travmanın bir benzerinin de şimdi Mahkum dizisinde yaşanma ihtimali çok yüksek.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi çok etkili iki erkek oyuncunun başrolün hakkını verdikleri sahnelerle Mahkum dizisi izleyenlere büyük keyif veriyor. Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da kadın başroller olarak rollerini gayet başarılı şekilde canlandırıyor.

Son Yaz dizisinin travmasının bir benzerini Fox TV bu sefer de Mahkum ile yeniden mi yaşatacak? 10

Senarist Uğraş Güneş, yaz arasında Mahkum dizisinin ikinci sezonu için çok yoğun bir çalışma ile bambaşka bir denklem ortaya koydu ve dizinin hayranları da heyecanlı geçen bölümlerden memnun.

Ancak reytingler konusunda Fox TV memnun değil. Kanal yönetiminin 31. veya 32. bölümde Mahkum dizisine final yaptırma ihtimali çok yüksek. Mahkum dizisi hayranlarını da yine bir Son Yaz dizisi travması bekliyor olabilir.

Mahkum dizisini sosyal medyadan yoğun şekilde destekleyen çok geniş bir izleyici kitlesi var. Dizinin ikinci sezon için Gökçe Eyüboğlu, Seda Türkmen, Nazlı Bulum, Mehmet Bozdağan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt ve Erdal Küçükkömürce kadroya katılan isimler olmuştu.

Mahkum dizisi yine heyecanlı bir hikaye ortaya koyuyor ve diziyi sadakatle izleyen bir kitle de var. Aynen Son Yaz gibi bir durum ile karşı karşıyayız.

Son Yaz dizisinin travmasının bir benzerini Fox TV bu sefer de Mahkum ile yeniden mi yaşatacak? 11

Şayet Fox TV, kararlı bir şekilde bir iki bölüm içinde Mahkum dizisini bitirir ise, sosyal medyada yine çok yoğun bir eleştiri dalgası yaşanacak.

Son Yaz dizisi travmasına benzer bir durumun Mahkum için de yaşanma ihtimali çok yüksek. İki dizinin de başlangıç ve bitiş öyküleri ve ortaya çıkan sosyal medya yansımaları birbirleri ile örtüşmüş olacak.