Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz hayranlarına müjde! Sete az kaldı!

Son Yaz hayranlarına müjde! Sete az kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon büyük heyecanlarla başlarken dizi ekiplerinin sete çıkma haberleri de arka arkaya geliyor. Geçen sezonun en sevilen işlerinden biri olan Son Yaz dizisi de set için geri sayıma başladı.

Geçen sezon sonunda birçok oyuncunun ayrılığıyla izleyicileri şaşkına çeviren Son Yaz dizisi yeni hikayesi ve yeni oyuncularıyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Funda Eryiğit, Ali Atay, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Emre Karayel, Erdem Şanlı olmayacak.

Son Yaz ekibi 25 Ağustos’ta yeni oyuncularıyla birlikte yeni sezon bölümlerinin çekimleri için startı verecek. Yeni sezonun hikayesinde bir zaman atlaması olacak ve artık dizinin baş karakterleri Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz tarafından canlandırılan Yağmur ve Akgün olacak.

Son Yaz hayranlarına müjde! Sete az kaldı! 7

İlk sezonun tüm çekimleri İzmir’in Çeşme ilçesinde gerçekleştirilmişti. Yeni sezon çekimleri ise İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Ekibe yeni katılan Birce Akalay, bir istihbarat görevlisini canlandıracak. Yeni sezonda Son Yaz dizisinde yer alacağı duyurulan Sarp Levendoğlu’nun ise projeden çekildiği açıklandı. Dolayısıyla Sarp Levendoğlu’nun canlandıracağı mafya lideri karakteri için yeni bir oyuncu bulunacak.

Sarp Levendoğlu’nun, canlandıracağı karakterin hikayedeki yerini beğenmediği için teklifi reddettiği belirtildi. Son Yaz dizisinin yeni sezonunda ayrıca Onur Bay ve Yılmaz Bayraktar’ı da izleyeceğiz.