Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’da Akgün’ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti!

Son Yaz’da Akgün’ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni hikayesi ve yeni oyuncularıyla ikinci sezona merhaba diyen Son Yaz yine çok heyecanlı. İlk sezonun sonunda birçok oyuncunun ayrılması ve hikayenin artık tamamen Yağmur ve Akgün üzerine odaklanması Son Yaz’ı yepyeni bir şekilde karşımıza çıkardı. Ancak yeni sezonda Akgün’ün değişen giyim tarzı izleyicilerin fena halde gözüne takıldı. Dizinin stil danışmanı ise bu tepkiye sessiz kalmadı.

İkinci sezonda Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz’ın başrollerine geçtiği Son Yaz, ikinci sezona hızlı başladı. Birce Akalay’ın da dahil olmasıyla ivme kazanan dizi yeni sezonda cumartesi akşamları yayınlanmaya başladı.

Son Yaz'da Akgün'ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti! 10

Yeni sezonda hikaye tamamen Yağmur ve Akgün üzerine odaklandı. İlk sezonda yeni yetme olarak karşımıza çıkan Akgün artık yetişkin bir adam olarak hikayede yer alıyor. Akgün’ün hikayede yaşıyla birlikte giyim stili de değişti.

Son Yaz'da Akgün'ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti! 11

İlk sezonda daha çok koyu renk kıyafetlerle izlediğimiz Akgün artık ekose ceketler ve açık renk takımlarla karşımıza çıkıyor. Ancak Akgün’ün yeni stili izleyiciler tarafından hiç de olumlu karşılanmadı. Bir izleyici Akgün’ün yeni tarzına şöyle tepki gösterdi:

“AlperenDuymaz’a çuval giyse yakışır diye düşündükleri için bu demode ötesi takımları giydiriyorlar zahar. Başka türlü mantığım almıyor.”

Son Yaz'da Akgün'ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti! 12

İzleyicinin tepkisi üzerine dizinin stil danışmanından yanıt gecikmedi. Stil danışmanı Efsun Sayar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkiye isyan etti. Sayar paylaşımında şöyle dedi:

“Akgün de tıpkı korumalar gibi, şoförler gibi siyah takım elbise giysin diyorsunuz yani. İtalyan kumaşlar, kesimler, gusto sahibi olmak… Yakışmaz Akgün’e, biz fix takıma bağlayalım yani, öyle mi? Sopranos olsa beğenirsiniz ama… Beni bir salın artık n’olur canlarım. Kış geliyor artık renkler mecburen koyulaşacak zaten. Ama şu deri ceket, siyah takım günlerini bi geride bıraksak mı? Adam büyüdü, üç yıl geçti. Her şey değişti. Tarzı değişmesin mi? Bizim tarafta herkes çok mutlu, hadi siz de kabule geçin.”

Son Yaz'da Akgün'ün yeni tarzı olay oldu! Stil danışmanı isyan etti! 13

Son Yaz dizisi 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.