Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ı yeni rolünde tanıyamayacaksınız!

Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ı yeni rolünde tanıyamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi hala birçok dizi hayranının gönlünde bir yaradır… Fox TV’de ilk sezonu başarıyla geçen Son Yaz, ikinci sezonda sadece 5 bölüm ekranda kalabildi. Dizinin yenilenen hikayesi ve etkili oyuncularla güçlenen kadrosuna rağmen reytingleri düşük geldi.

Fox TV’nin zaman tanımadan hikayeyi hızlı bir şekilde bitirmesi de Son Yaz hayranlarını çok kötü etkiledi. Akgün karakterine çok yakıştırılan Alperen Duymaz, Son Yaz’ın ardından hemen yeni projesini buldu.

Ünlü oyuncu, Bein Connect platformu için çekimleri devam eden Erkek Severse isimli dizide başrolde bulunuyor. Oyuncu, şu anda ekip arkadaşları ile birlikte Abant’taki çekimlerde yer alıyor.

Dizi bir romantik komedi hikayesi. Zaten hikayenin yazarı Aslı Zengin de bugüne kadarki en etkili romantik komedi dizilerinin yazarı olarak biliniyor.

Büşra Develi ve Yasemin Allen ile birlikte başrolde yer alan Alperen Duymaz’ın yeni karakteri de hayranlarını çok şaşırtacak.

Romantik sahneleri ile Alperen Duymaz’ın Akgün karakterinden ne kadar farklı bir kimliğe büründüğüne şaşıracaksınız. Çekimlerden gelen bilgilerde oyuncunun yeni rolünün de hayranları tarafından çok sevileceğine işaret ediyor.

Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı ve Aslı Sümen dizide yer alan diğer isimler. bein Connect platformunda dizinin ne zaman başlayacağı da henüz net değil ama yakın zamanda bir müjde gelirse de şaşırmamak lazım.