Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinin baskısı altındaki Zümrüdüanka’nın büyük direnişi!

Son Yaz dizisinin baskısı altındaki Zümrüdüanka’nın büyük direnişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinin 20. yeni bölümü, yeni gününde izleyicilerle buluşacak. Büyük bir sınav verecek olan dizinin 20. bölümü 25 Kasım Çarşamba akşamı saat 20’de Fox TV’de ekrana gelecek. Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin yarıştığı Çarşamba akşamları için Zümrüdüanka’nın şansı zayıf olarak değerlendiriliyor.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı, çekimleri Kapadokya’da devam eden dizinin hikayesi de iyice karmaşık hale geldi. Serhat ve Zümrüt bir türlü bekledikleri mutlu günlere kavuşamıyor. Diziye yeni katılan Menderes Samancılar’ın canlandırdığı Behram karakteri iyice hikayeye yerleşiyor.

Abbas ve Serhat arasında büyük savaş sürüyor. Zümrüt, yeni hayaller kurarken, Deniz boş durmayacak. Çarşamba akşamları Zümrüdüanka dizisinin hikayesi ile çok etkili bölümlere ihtiyacı var. Cumartesi akşamları zaten çok iyi reytingler alamayan dizi, şayet kötü sonuçlar gelir ise final yapacak diziler arasında gösteriliyor.

Fox TV’nin yeni dizileri yolda… İlk olarak da Son Yaz isimli dizinin çekimleri başladı ve yakında görücüye çıkacak. Peki hangi gün yayınlanacak? Son Yaz dizisinin güçlü bir şekilde geldiğini gözlemliyoruz. Yani Fox TV için düşüşte olan bir diziyi kurban etme zamanı yaklaşıyor. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinin baskısı en çok da Zümrüdüanka’nın üzerinde olacak.

Cumartesi akşamları yayınlanacak Sen Çal Kapımı’nın daha şanslı olduğu ve devam etme ihtimalinin yüksek olduğu değerlendiriliyor. İşte bu nedenle Zümrüdüanka’nın çok iyi bölümlerle Çarşamba akşamları iyi reytingler alması şart. Dizinin hayranları büyük bir direniş bekliyor… Bakalım gerçekleşecek mi?

İşte dizinin 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak 20. bölümünden ilk fragman: