Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’ın Savcı Selim’i Ali Atay, efsane diziyle geri dönüyor!

Son Yaz’ın Savcı Selim’i Ali Atay, efsane diziyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat veren Ali Atay, bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun isimli dizide başrolde yer almıştı.

Son Yaz dizisi, 21 bölüm süren ilk sezonunun ardından tatile girerken, Eylül ayında yeniden ikinci sezonu ile hayranlarının karşısına çıkacak. Ali Atay, yine Savcı Selim olarak hikayede yer alacak ama, Funda Eryiğit’in canlandırdığı Selim’in eşi Canan artık hikayede yok… Ali Atay, yeni sezon öncesinde ise yaz aylarını yine çalışarak değerlendiriyor.

Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay, birçok ünlü isim tatil yaparken setlerden uzak kalmadı ve Leyla ile Mecnun dizisinin çekimlerinde yer aldı. Exxen platformunda izleyicilerle yakında buluşması beklenen Leyla ile Mecnun dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Dizi hayranlarını adeta coşturan bu gelişme Ali Atay hayranları arasında da büyük bir heyecan yarattı. “Efsane Geri Dönüyor” başlığı ile sosyal medyada yayınlanan Leyla ile Mecnun fragmanına ilgi büyük oldu.

Youtube ortamında dizinin fragmanı kısa sürede büyük bir etkileşim ve görüntülenme elde ederek trenler listesinde 3. sıraya kadar çıktı. Ali Atay hayranları yeni bölümlerini heyecanla bekledikleri Son Yaz dizisi gibi, Leyla ile Mecnun’un yıllar sonra yeniden ekrana dönecek olmasından da son derece memnun.