Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan başarısını ödülle taçlandırdı!

Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan başarısını ödülle taçlandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yetenek Hafsanur Sancaktutan, en son rol aldığı Son Yaz dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. Halen yeni projesini belirlemek üzere görüşmelerini sürdüren oyuncu başarısını bir ödülle taçlandırdı.

21 yaşındaki oyuncu ekran dünyasına 2018 yılında çekilen Gülperi ile adım atmıştı. Gülperi’de Fidan karakterini canlandıran genç oyuncu ardından Aşk Ağlatır dizisinde rol aldı. Hafsanur Sancaktutan üçüncü dizisi olan Son Yaz’la kariyerinin en büyük çıkışını yaptı.

Son Yaz’da Yağmur isimli karakteri canlandıran Hafsanur Sancaktutan, sevgilisi Akgün’ü canlandıran Alperen Duymaz’la çok iyi bir çift oldu ve diziyi zirveye taşımaya başardı. Hatta dizinin senaristleri ilk sezonda ikinci planda olan Yağmur ve Akgün karakterini ikinci sezonda başrole taşımaya karar verdi. Ancak ikinci sezonda reytingler düşük gelince yayıncı kanal Fox TV, dizinin final yapmasına karar verdi.

Son Yaz’ın Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan başarısını ödülle taçlandırdı! 7

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz’ın sona ermesiyle dinlenmeye çekildi. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan güzel oyuncu birkaç gün önce aldığı bir ödülle oyunculuktaki yeteneğini taçlandırdı. Sancaktutan, İTÜ Sosyal Medya Ödülleri’nde ”Yılın Çıkış Yapan Genç Yeteneği” ödülüne layık görüldü.

Bu arada Hafsanur Sancaktutan yeni projeler için görüşmelerini sürdürüyor. Son Yaz’ın ardından teklifler alan genç oyuncunun adı Çukur’un senaristi Gökhan Horzum’un hikayesini yazdığı Bir Gece Ansızın isimli proje de bulunuyor.

Tolga Sarıtaş’ın başrolünde yer aldığı ortaya çıkan proje için genç oyuncuya da Sarıtaş’ın canlandıracağı karakterin kız kardeşi rolünün teklif edildi basına yansımıştı. Güzel oyuncunun Ay Yapım tarafından çekilecek diziden gelen teklife sıcak baktığı belirtiliyor.