Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden evlendikten aylar sonra çifte ödülle ortaya çıktı!

Songül Öden evlendikten aylar sonra çifte ödülle ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının Temmuz ayında Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden bir süredir ekranda görünmüyor. Oyuncu, pandemi nedeniyle de etkinliklere katılmıyordu. Bir etkinlikte eşi ile birlikte kameraların karşısına çıkan oyuncu, uzun zaman sonra topuklu ayakkabı giydiğini söyledi.

Mutluluğu her halinden belli olan ünlü oyuncu, pandemi nedeniyle uzun süredir bu kadar kalabalık içine girmediğini de belirtti. Magazin Gazetecileri Derneği’nin ödül törenine katılan oyuncu, Lal Hayat ile en iyi tiyatro oyunu ve en iyi tiyatro kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Hem oyun hem de oyunculuk konusunda ödül alan Songül Öden, 10 senedir Birleşmiş Milletler’in Türkiye sözcüsü olarak çalıştığını hatırlattı.

Oyuncu, “Sahada birçok kadın hikayesine tanıklık ettim. Kalbime dokunan hikayeler oldu, uykularım kaçtı. Sonra bu hikayeleri anlatma ihtiyacı hissettim. Bildiğim en iyi yol olan bu anlatım yolunda bana yardımcı olan tüm Lal Hayal ekibi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Lal Hayal oyununda 7 kadının hikayesini anlatan Songül Öden, tüm hemcinsleri için bu ödülü aldığını da sözlerine ekledi.