Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden korona virüs yüzünden hüngür hüngür ağladı!

Songül Öden korona virüs yüzünden hüngür hüngür ağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devlet yetkililerinin son günlerdeki korona virüs önlemleriyle ilgili açıklamaları, alınan kararlar sonrasında toplu etkinlikler de iptal ediliyor. Bu etkinliklerden birisi de Songül Öden’in 13 Mart’ta tüm geliri Kırmızı Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak olan Lal Hayal isimli oyunu oldu.

Öden instagram hesabından yaptığı açıklamada “Oyunumuz Lal Hayal’i korona virüsünün yarattığı güvensiz ortam ve ülke genelinde alınan kararlar sebebiyle henüz belirlenemeyen bir tarihe erteleme kararı aldık. Son ana kadar direndik” diyerek takipçilerini bilgilendirdi.

Ünlü oyuncu virüs konusunda da temennisini şu sözlerle aktardı:

“Tüm dünyanın gündemine oturan bu salgının en kısa zamanda dünyada ve ülkemizde toplumsal şifaya dönmesini dilerim.. İlk defa bir oyun iptalinde hüngür hüngür ağlıyorum.. Umarım doğduklarında karşılaştıkları engellere bir başkası eklenmez ve bu olay çocuklarımızın yaşadığı son engel olur.. Ayağınıza taş değmesin @kirmizicocuklardernegi … Bu bir nokta değil virgüldür.. Seyircimize anlayışı için teşekkür ederiz..”

Songül Öden korona virüs yüzünden hüngür hüngür ağladı! 7