Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Songül Öden ve Demet Evgar için zaman iki kez durdu!

Songül Öden ve Demet Evgar için zaman iki kez durdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, instagram hesabından yakın arkadaşı Demet Evgar’ı etiketleyerek yaptığı paylaşım ile, arkadaşına duyduğu özlemini gösterdi.

Lal Hayal oyunu ile tiyatro sahnesinde 7 farklı kadını başarıyla canlandıran ve hayranlarından da büyük ilgi gören Songül Öden, yoğun programı nedeniyle Demet Evgar ile görüşemediklerini, şimdi ise koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olmalarına rağmen ayrı düştüklerini belirten mesaj paylaştı.

Songül Öden ve Demet Evgar için zaman iki kez durdu! 7

Songül Öden, “İş var güç var, ay özledim derken bak fotoğraf olduk. İki kere durdu zaman” diye mesaj yazdı. Demet Evgar, önceki gün Songül Öden’in video paylaşımını instagram hesabından yayınlamıştı.

Öden herkesin evde kalma şansı olmadığını belirttiği mesajında evsizlerin, mültecilerin ve çalışmak durumunda olanların durumuna dikkat çekmiş ve sosyal mesafenin korunması gerektiğine vurgu yaptı. Öden, şiddete maruz kalanların yüzde 75’nin evlerinde öldürüldüklerini de hatırlattı ve bugün evlere kapandığımız bu durumda kadınlara yalnız olmadıkları mesajını göndermişti.