Ana sayfa Sosyal Medya Sonunda beklenen selfie geldi; işte Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın mesajı!

Sonunda beklenen selfie geldi; işte Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş bir araya geldi. Birbirleri ile yakın iletişimde olduğu bilinen iki oyuncunun hayranları uzun süredir setten bir selfie paylaşımı bekliyordu.

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş ikilisi instagram hesaplarından aynı fotoğrafı paylaşarak çekimlerin tamamlandığını duyurdu. Bir aydır çekimlerde olan ikiliden haber bekleyen hayranları, özellikle böyle bir selfie bekliyordu.

Sonunda iki ünlü isim de dostlukların sergiledikleri pozu ile sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Kısa sürede instagram ortamında yüz binlerce beğeni alan paylaşıma çok sayıda iltifat içerikli yorum yapıldı.

Sonunda beklenen selfie geldi; işte Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ın mesajı! 7

Paylaşımın hemen ardından Engin Akyürek adına açılan etiket, twitter ortamında gündemin en çok konuşulan konusu oldu. Binlerce tweet paylaşıldı ve hayranları iki ünlü ismin dostluğuna gıpta ile baktı…

Hem Tolga Sarıtaş hem de Engin Akyürek yeni imajlarıyla da dikkatleri çekti. İkilinin mutluluk saçan pozlarına hayranlardan gelen yorumlar da dikkat çekiciydi.

Bir twitter kullanıcısı şöyle yazdı: “Ve sonunda beklediğimiz selfie geldi. Bir milyon dolarlık selfie’si… İki efsane, iki tekrar edilemez ve iki arkadaş… Yolunuz hep açık , başarınız kalıcı , dostluğunuz daimi olsun, sabırsızlıkla bekliyoruz .”