Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu Karakoç spoiler vermeyeyim derken, en büyük tüyoyu paylaştı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ceren Yalazoğlu Karakoç spoiler vermeyeyim derken, en büyük tüyoyu paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Serkan Tınmaz, son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdıkları Nursema ve Umut karakterleri ile milyonlarca izleyicinin ilgisini çekiyor. Muhafazakar bir ailede yetişen genç bir kadının, sevdiği erkek ile bir yuva kurmak isteyip de ailesinin kendi tercihlerini dayatmasını kabul etmek durumunda kalan Nursema, Türkiye gerçeklerinin de ekrandaki yüzü oldu.

Belki de diziyi izlerken kendisinin de benzer bir yoldan geçtiğini düşünen çok sayıda kadın olacaktır. Belki de ülkenin farklı yerlerinde Nursema karakteri gibi aile baskısı ile istemediği bir kişi ile evlenmek durumunda kalan birçok genç kız da gözyaşlarıyla bu diziyi izliyor.

İşte böyle etkili bir Türkiye gerçeğini ekranda ortaya koyan Nursema karakterinin öne çıkması Ceren Yalazoğlu Karakoç’u da gündeme taşıdı. Sevdiği kadın ile bir yuva kurması zorluklarla dolu olan Umut karakterinde Serkan Tınmaz da bu dizideki rolü sayesinde gündemde yer alıyor.

Serkan Tınmaz da Ceren Yalazoğlu Karakoç da dizinin çekimlerinde her şeyin yolunda olduğunu açıkladı.

Karakoç, “Biz de her gelen yeni bölümü büyük bir şok ve şaşkınlıkla okuyoruz. Çok keyifli bizim için her şey” diye konuştu.

Nursema ile Umut aşkı çıkmazda görünse de onlar için bir umut olduğunu Serkan Tınmaz şu sözlerle anlattı:
“Biraz dramatik şeyler bekliyor seyirciyi. Ama güzel şeyler olacak. Yeni bölümler gerçekten acayip.”

Bu konuşma sırasında partnerini uyaran ve “Spoiler verme” diyen Ceren Yalazoğlu Karakoç ise “Sonunda mutluluk olacak gibi” diyerek en büyük spoilerı da veren kişi oldu.