Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda oldu, Zümrüdüanka dizisinde herkesin beklediği gerçekleşiyor

Sonunda oldu, Zümrüdüanka dizisinde herkesin beklediği gerçekleşiyor

tarafından ker_def

Zümrüdüanka dizisi Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 18. bölümünde Serhat ile Zümrüt’ün düğünü herkesi neşelendirecek… Gelinlik giyen Ceren Yılmaz’ın güzelliği de fotoğraflara bile yansıdı. İzleyiciler merakla bu sahneleri bekliyordu…

Zümrüdüanka 18.bölümde mutlu anlar izleyeceksiniz. Alp Navruz’un başarılı performansı ile ikinci sezonuyla da ilgi gören dizinin yeni bölümünde başka neler yaşanacak? Serhat ve Zümrüt ailelerinin tüm itirazlarına karşın nasıl bir yol çizecek?

İşte dizinin 7 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünden son detaylar ve fotoğraflar… Zümrüt ve Serhat’ın evlenme kararı, Azimet’in sonunu düşünmeden hareket etmesine sebep olur. Serhat ve Azimet, kopma noktasına gelirler.

Serhat ve Zümrüt, herkese ve her şeye rağmen sonunda evlenirler. Bunca badireden sonra, sadece mutlu olmak için birbirlerine söz verirler. Ancak Abbas’ın, Meliha üzerinden kurduğu plan da hızlanmıştır.

Sonunda oldu, Zümrüdüanka dizisinde herkesin beklediği gerçekleşiyor 9

Suhandan, Hamit’in oğluna kendini kabul ettiremez. Suhandan bunun üzüntüsünü yaşarken, onu daha kötü günlerin beklediğinden habersizdir.

Meliha, çok tehlikeli bir durumun içine düşer. Bunu herkesten saklamaya çalışsa da Zümrüt ve Serhat, Meliha’nın başına geleni öğrenirler.

Sonunda oldu, Zümrüdüanka dizisinde herkesin beklediği gerçekleşiyor 10

Serhat, Abbas’ı bulup, hesap sormak için her yerde onu arar. Abbas da Serhat’tan kaçarken, çok yanlış birine sığınır. Serhat, adaleti sağlamaya çalışırken, yine en yakınları tarafından sınanacaktır.

Sonunda oldu, Zümrüdüanka dizisinde herkesin beklediği gerçekleşiyor 11

Meliha, içine düştüğü durumdan kurtulabilecek midir? Zümrüt ve Serhat, mutlu olmak için daha ne kadar bedel ödeyecektir?