Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya ve magazinde Fahriye Evcen’e sergilenen çifte standart

Sosyal medya ve magazinde Fahriye Evcen’e sergilenen çifte standart

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Doğum kiloları birilerine dert olan Fahriye Evcen şimdi fit ama konu bile edilmiyor! Magazin camiası nedense hep olumsuzlukları öne çıkartmaya çalışıyor. Olumlu konuları ise zaman zaman umursamazlıkla karşılayabiliyor. Karan’a hamile kaldıktan sonra setlere de ara veren Fahriye Evcen, oğlunu 2019 yılının Nisan ayında dünyaya getirdikten sonra doğum kiloları ile aylarca konuşuldu. Oyuncu bebeğinin sağlığı için diyete girip de anne sütünden mahrum kalmasını istemedi. Bu da sürecin uzamasına neden oldu.

Magazinciler ve sosyal medya kullanıcıları da bir dönem Fahriye Evcen’in doğum kilolarını büyük puntolarla yazdı. Sosyal medyada da bu konu sıklıkla gündem oldu… Oyuncu, doğum kilolarından oğlu Karan’ın peşinden koşa koşa kurtuldu. Bir röportajında Evcen, doğum sonrası verdiği kilolar ile ilgili soruya, “Özel bir diyetim yok. Karan’ın peşinden koşturunca böyle oluyor” açıklamasını yapmıştı.

Sosyal medya ve magazinde Fahriye Evcen'e sergilenen çifte standart 26

Setlere dönmesi konusunda da oğlu ile ilgilendiğini ve doğru bir proje beklediğini anlatan Fahriye Evcen, artık fit bir vücuda sahip. Ana ne magazin gündeminde bu hali büyük puntolarla yazılıyor ne de sosyal medyada gündem oluyor.

Zaten doğum kilolarının da konuşulması yersizdi. Fit halinin de konuşulması çok da mantıklı değil. Ama magazin dünyasının ve sosyal medya kullanıcılarının olumsuza yönelik konulara öne çıkartmada ne kadar seçici olduğunu bu durum bir kez daha ortaya koyuyor.

Sosyal medyada yaptığı her paylaşım ile dikkat çeken, hayranlarından büyük destek gören, oğluna en iyi şekilde bakmak için kariyerini bile arka plana atan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile sergilediği aile tablosuyla da örnek bir ünlü isim olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medya ve magazinde Fahriye Evcen'e sergilenen çifte standart 27