Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada gören koptu! Ezgi Mola, Ebru Gündeş’e mesaj gönderdi, Gündeş de cevabı yapıştırdı!

Sosyal medyada gören koptu! Ezgi Mola, Ebru Gündeş’e mesaj gönderdi, Gündeş de cevabı yapıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Masumlar Apartmanı isimli dizisiyle ekranlara gelen Ezgi Mola, aynı zamanda sosyal medyada da etkin bir isim. Yaptığı paylaşımlarla takipçilerini çok güldüren oyuncu, esprili kişiliği sosyal medyada takip edilen ve paylaşımları da çok sevilen isimlerden birisi. Mola, zaman zaman eline ışıklı mikrofonunu alıp şarkılar da söylüyor.

Instagram hesabını takip edenler, mikrofonu ne zaman alsa, mutlaka bir Ebru Gündeş şarkısı patlattığını da görüyor. Mola, tam bir Ebru Gündeş hayranı. Oyuncu, yılbaşı akşamı da O Ses Türkiye’ye çıkarak hayranı olduğu Gündeş’in koltuğuna oturdu.

Sosyal medyada gören koptu! Ezgi Mola, Ebru Gündeş'e mesaj gönderdi, Gündeş de cevabı yapıştırdı! 9

Birlikte jüri koltuğunda oturan Ezgi Mola, Ebru Gündeş ile sahneye de çıktı. Oyuncu, Gündeş’in çok sevilen ‘Çingenem’ şarkısını da birlikte seslendirdi. Ebru Gündeş de Ezgi Mola’nın oyunculuğuna övgüler yaparken, onu daha sonra evine birlikte şarkılar söylemeye de davet etti.

Ezgi Mola, bu yayından bir hafta sonra yine eline mikrofonu aldı ve instagram hesabının story bölümünden bir video paylaştı. Oyuncu, Gündeş’in şarkısını söylerken, videoya düştüğü notla da güldürdü.

Sosyal medyada gören koptu! Ezgi Mola, Ebru Gündeş'e mesaj gönderdi, Gündeş de cevabı yapıştırdı! 10

Ezgi Mola, “Beni özledin mi Ebru Gündeş. Yeni yıla nasıl girersek öyle devam ederiz. Umarım bunu bilerek o koltuğu paylaşmışsındır benimle” notuyla gülme emojisi ve öpücük de kondurdu mesajına.

Ebru Gündeş de Ezgi Mola’nın kendisini etiketleyerek yayınladığı bu mesajı gördü ve yanıt vermekte de gecikmedi.

Sosyal medyada gören koptu! Ezgi Mola, Ebru Gündeş'e mesaj gönderdi, Gündeş de cevabı yapıştırdı! 11

Gündeş, Mola’ya “Bize nasıl girersek öyle gider diye bir bilgi gelmemişti hiç. Senin yerin hep benim yanım artık. Seslendirdiğin Çingenem’in 2021 versiyonu da buna bir kanıt” sözleriyle yanıt verdi. İki ünlü ismin bu eğlenceli yazışması da görenleri gülümsetti…