Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşımları çok eğlendiriyor!

Sosyal medyada Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşımları çok eğlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel de, Kerem Bürsin de bu hafta sosyal medyalarında çocuk oyuncu Maya Başol ile fotoğraflarına yer verdiler. Maya Başol, ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde çiftin kızı ‘Kiraz’ı canlandırıyor.

Maya Başol sempatik tavırları ile sete adeta yeni bir enerji getirdi, herkesi kendisine hayran bıraktı. Ünlü çiftin, Maya Başol ile sette ne kadar iyi anlaştıkları da bu fotoğraflara yansıyor.

Kerem Bürsin ile Maya Başol’un birlikte çok eğlendikleri paylaşımlarından belli oluyor. Bu paylaşımlara dizinin hayranları da yoğun bir ilgi gösteriyor.

Dizinin yeni sezonu başlamadan önce Hande Erçel’in instagram hesabını takip edenler, oyuncunun ne kadar heyecanlı olduğunu gözlemleyebildi.

Kerem Bürsin ise yayın sırasında yaptığı instagram canlı yayınında heyecanını ortaya koyan paylaşımlar da yaparak hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bir dergi için birbirinden çekici pozlar veren Hande Erçel yine mest etti. Çekimden video da paylaşan güzel oyuncu iddialı fiziği ile çok beğenildi. Oyuncunun mayolu pozuna sevgilisi de kalp emojisi bıraktı.

Sosyal medyada Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşımları çok eğlendiriyor! 9

Kerem Bürsin, sevgilisinin deniz kenarında güneşlenirken çekilen mayolu bir başka fotoğrafına ise ateş emojisi koyarak beğenisini dile getirdi. Bürsin, sevgilisinin birçok paylaşımına yorum bırakarak dikkatleri de çekmeyi sürdürüyor.

Hande Erçel sık sık evinden de fotoğraf paylaşıyor. Zaman zaman reklam da yapan oyuncu, hesabını işbirliği yaptığı markalara da açmış durumda.

Sosyal medyada Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşımları çok eğlendiriyor! 10

Aynı zamanda bir içecek markasının yüzü olan Kerem Bürsin de zaman zaman reklamlara yer veriyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde de instagram hesabında markanın yeni reklam filmini de takipçileri ile paylaştı. Sevgilisinin paylaşımına kalp emojisi bırakan Hande Erçel, etkileşimi de bir hayli artırmıştı. İki sevgili birbirlerinin paylaşımlarına yanıt vererek etkileşimin artması konusunda saki söz birliği etmiş gibi görünüyor.

Kerem Bürsin hayranlarına, Blu TV’de yayınlanan ‘Aynen Aynen’ adlı dizinin 6. sezonunun çekimlerine başladığının müjdesini de instagram hesabından vermişti. Hayranlar, 6. sezonu heyecanla bekliyor. İlk iki sezon dizide Uraz Kaygılaroğlu yer almıştı. Sonrasında ise 3 sezon Kerem Bürsin başrolde bulundu. Kaygılaroğlu, 6.sezonda yaptığı sürpriz ile herkesi şaşırttı.

Sosyal medyada Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşımları çok eğlendiriyor! 11

Dizi için bir araya gelen başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Nilperi Şahinkaya ikilisine, dizinin ilk bölümlerinde oynayan Uraz Kaygılaroğlu da eşlik etti.