Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Hande Erçel ve Demet Özdemir’e bile çalım atan Ece Yaşar, bir ödülün sahibi oldu!

Sosyal medyada Hande Erçel ve Demet Özdemir’e bile çalım atan Ece Yaşar, bir ödülün sahibi oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizileriyle ön plana çıkan genç oyuncular, sosyal medyanın da gözdeleri konumundalar. Pek çok farklı dizide rol alan isimler, hayranlarının yoğun ilgi ve mesajlarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyorlar. İlk sırada çoğunlukla Hande Erçel yer alırken, Alina Boz, Demet Özdemir de onu takip eden isimler.

Dizileriyle dikkat çeken genç ve yetenekli isimler, farklı sosyal medya ölçümleme servisleri tarafından gelen ileti sayılarına göre oluşturulan tablolarda, birbirleriyle yarışıyorlar.

Sen Çal Kapımı dizisi ile popülerliğini zirveye taşıyan Hande Erçel, uzun süre ilk sıraları kimseye bırakmadı. En yakın rakibi Demet Özdemir oldu. Ancak bir başka rakibi vardı ki bir anda dikkatleri çekerek Erçel’in tahtını sallamıştı.

Kim miydi o isim? Çukur dizisinin Karaca’ı Ece Yaşar. Genç oyuncu, o kadar başarılı bir performans sergiledi ki Çukur’da, bir süre hikayenin kendi oynadığı karakter üzerine yoğunlaşmasının da etkisiyle, sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Sosyal medyada Hande Erçel ve Demet Özdemir'e bile çalım atan Ece Yaşar, bir ödülün sahibi oldu! 8

Popülerliği bir anda artan Ece Yaşar, daha geriden geldiği halde hızla listenin başına geçti. Bir kaç hafta önce ise dizideki karakterinin ölmesiyle birlikte Çukur’dan ayrıldı.

Ece Yaşar, sessiz sedasız ama izleyenlerin de büyük bir övgü ve beğeni dolu yorumlarla karşıladığı bir performans sergiledi ekranda. Haklı olarak da ödül kategorilerinde listelere girmeye başladı.

Ece Yaşar, Öğrencilere sorduk proje ödüllerinde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’ oylamasında en yüksek oyu aldı. Gelen oyların yüzde 38’ini almıştı Ece Yaşar. En yakın rakibi ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş’tı. Onu yine aynı dizinin oyuncuları Gizem Güneş ve Aslıhan Kapanşahin takip etti.

Listede ayrıca rol aldıkları dizilerle dikkatleri çeken Pelin Abay, Su Burcu Yazgı Coşkun, Hazal Türesan, Deniz Işın, Leyla Feray, Hayal Köseoğlu, Oya Unustası, Bige Önal, Merve Dizdar, Hivda Zizan Alp de vardı.

Ece Yaşar, ödülünü aldıktan sonra instagram sayfasından böyle paylaştı…

Sosyal medyada Hande Erçel ve Demet Özdemir'e bile çalım atan Ece Yaşar, bir ödülün sahibi oldu! 9