Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sosyal medyada Sadakatsiz dizisi patlaması!

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisi patlaması!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Sadakatsiz, dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle reytinglerinde bir miktar düşüş yaşasa da AB grubunu birincilikle bitirdi. Kuruluş Osman’ın ardından total ve ABC1’de ikincilik elde eden dizinin 10’lu reytingleriyle yine başarısını sergilediği ortadaydı

İzleyicinin gönlüne taht kuran dizi, 15’inci bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada bir numaraya oturdu. Özellikle de Ali karakterini canlandıran Alp Akar’ın annesine sırt çevirmesi ve Derin ile yakınlık kurması dizi hayranlarını çıldırttı. Sosyal medya ortamında Ali’ye yönelik sert sözler vardı.

Dizinin final sahnesinde Ali (Alp Akar), Derin (Melis Sözen) ile Asya’nın (Cansu Dere) evine geldi. Derin’in Ali’nin eşyalarını almaya geldiklerini söylemesi hem Asya’yı hem de izleyiciyi şaşırttı. Peki Ali, annesini terk edecek mi? İzleyici cevabı 16’ncı bölümde öğrenecek.

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisi patlaması! 8

Her Çarşamba sosyal medyaya da damgasını vuran Sadakatsiz, Twitter Türkiye ve dünya gündeminde tüm gece boyunca en üst sıralarda yer aldı. Sosyal medyada yaklaşık 4 milyon erişim elde edildi.

Diziye 15’inci bölümde konuk olarak giren oyuncu Melisa Döngel’in sahneleri de dikkat çekti. Döngel, Selçuk karakterinin annesi Hicran’ın gençliğini canlandırdı.

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisi patlaması! 9