Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı yine birinci!

Sosyal medyada salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı yine birinci!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV dizisi Ada Masalı reytinglerdeki kötü gidişatı sürdürüyor. Ancak bununla birlikte sürdürdüğü bir şey var o da sosyal medyadaki başarısı. Ada Masalı, her hafta olduğu gibi bu hafta da sosyal medyada salı akşamının en çok konuşulan dizisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 26 Ekim Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı reytinglerde yine kötü sonuç aldı. İşin ilginç yanı yayıncı kanal Star TV, reytinglerdeki kötü gidişata rağmen diziyle ilgili final kararı henüz almadı. Ada Masalı sosyal medyadaki başarısını ise sürdürüyor. Reyting birincisi Masumlar Apartmanı’nı dahi geride bırakan Ada Masalı hakkında dün gün boyu sosyal medyada 623 bin 222 paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı yine birinci! 7

TRT 1’in her bölümüyle izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Masumlar Apartmanı ise yine reytinglerde birinciydi. Dizi tüm kategorilerde birincilik elde etti ama aynı başarıyı sosyal medyada gösteremedi. Masumlar Apartmanı, hakkında yapılan 7 bin 163 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

Ve gecenin sonuncusu Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Boşanma avukatı olan üç kız kardeşin hikayesini anlatan dizi geçen hafta reytinglerde biraz düşüş yaşasa da bu hafta ikinci olarak yerini aldı. Sosyal medya ise Evlilik Hakkında Her Şey’in hala zayıf yanı. Zira dizi hakkında yapılan 2 bin 484 paylaşımla rakiplerinin çok çok gerisinde kaldı.