Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada şoka uğratan sonuç! Sen Çal Kapımı-Cam Tavanlar Meydan Savaşı’nın kazananı kim oldu?

Sosyal medyada şoka uğratan sonuç! Sen Çal Kapımı-Cam Tavanlar Meydan Savaşı’nın kazananı kim oldu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yapımcılar, kanallar ve dizi çalışanları çok uzun zamandır dün geceyi bekliyordu. Zira büyük bir heyecanla beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon ilk bölümü ve çok büyük iddialarla ekranlara gelmeye hazırlanan Cam Tavanlar’ın ilk bölümü 9 Haziran Çarşamba akşamına konulmuştu. İki iddialı diziden kazananın kim olacağı çok büyük bir soru işareti idi.

Sosyal medya paylaşımlarında mücadelenin kazananı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu. Hem de rekor bir sayıyla!

Sosyal medyada şoka uğratan sonuç! Sen Çal Kapımı-Cam Tavanlar Meydan Savaşı'nın kazananı kim oldu? 9

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 9 Haziran Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Sosyal medyada şoka uğratan sonuç! Sen Çal Kapımı-Cam Tavanlar Meydan Savaşı'nın kazananı kim oldu? 10

Gerçek hayatta da sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezon ilk bölümünün tanıtımları, dizinin gümbür gümbür geldiğinin işaretleriydi. Nitekim bu gerçek oldu. Sen Çal Kapımı, yeni sezonu ve yepyeni bölümüyle, hakkında yapılan 2.030.220 paylaşımla bir rekora imza attı. Bugüne kadar görülmemiş sosyal medya paylaşım sayısıyla Sen Çal Kapımı, daha ilk geceden rüştünü ispat etmiş oldu.

Sosyal medyada şoka uğratan sonuç! Sen Çal Kapımı-Cam Tavanlar Meydan Savaşı'nın kazananı kim oldu? 11

Ekranların yepyeni dizisi Cam Tavanlar da çok büyük bir iddiayla ekranlara geldi. Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı dizinin daha ilk bölümü, ana karakter Leyla sayesinde çok sevildi. Bugüne kadar dizilerde gördüğümüz kadın karakterlerden çok farklı olan Leyla, kendi ayakları üzerinde duran, tırnaklarıyla kazıyarak başarılar elde eden bir iş kadını olarak karşımıza çıktı.

Bu güçlü karakter izleyicilerden büyük takdir gördü ancak Sen Çal Kapımı karşısında yenik düştü. Show TV’de yayınanan Cam Tavanlar’ın ilk bölümü, sosyal medyada hakkında yapılan 49.486 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

9 Haziran Çarşamba akşamının üçüncüsü ise 14.054 paylaşımla ATV dizisi Kuruluş Osman oldu.