Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sosyal medyanın gücü, Kardeşlerim dizisi ekibini bile şaşkına çevirdi!

Sosyal medyanın gücü, Kardeşlerim dizisi ekibini bile şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin hem reytingleri hem de sosyal medya yansımaları çok başarılı şekilde devam ediyor. İkinci sezonu ile yine hayranlarını ekrana çekmeye devam eden dizinin, genç oyuncuları da sık sık sosyal medyanın gündeminde yer alıyor.

Dizide Harika karakterini canlandıran Gözde Türker de bugüne kadar yer aldığı işler arasında Kardeşlerim’in sosyal medya gücü noktasında diğerlerinden çok farklı olduğunu söyledi. Oyuncu, “Ben bu işte bu kadar kuvvetli bir sosyal medyanın olduğunu fark ettim” diye konuştu.

Kardeşlerim dizi hayranlarının verdiği desteğe teşekkür eden genç oyuncu, daha önceki rollerinde daha sakin bir süreç yaşadığını ama bu dizide sosyal medya nedeniyle daha aktif şekilde gündemde olduklarını anlattı.

Gözde Türker, “Dizinin sosyal medya tarafı o kadar güçlü ki, bir anda yükseldik. Herkes bizi tanıyor, paylaşıyor. Hiç kötü yorum almadım, bu da çok mutlu ediyor beni. Şahane, kocaman bir topluluk var. Çok şanslıyız” dedi.

Kendisi için yapılan yorumların da çok güzel olduğunu belirten oyuncu, Harika karakterine izleyiciler gıcık olsa bile kendisinin hiç kötü yorum almadığını vurguladı.