Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanan Pelin Akil şimdi de dikenine takıldı!

Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanan Pelin Akil şimdi de dikenine takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, son dönemde yer aldığı projelerle yeniden dizi setlerinde kendisini göstermeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile bir süre ara verdiği sektöre geri dönen oyuncu, en son bu sezon Barbaroslar isimli dizide Isabel karakterini canlandırdı.

Pelin Akil’in bu geri dönüşü de hayranlarını çok memnun ediyor. İkiz kızları bulunan oyuncu, eşi Anıl Altan ile birlikte sosyal medya paylaşımları ile büyük popülerlik elde etti. Gençlerin çok ilgi gösterdiği ünlü çiftin, çocukları ile birlikte yayınladıkları videolar milyonlarca kez izlendi.

Pelin Akil bu süreçte sosyal medyayı çok başarılı kullandı ve çok büyük popülerlik de elde etti. Ancak çeşitli kişilerin olumsuz yorumları ile de karşılaşan ve bu duruma bir hayli kızan oyuncu, önemli bir karar aldı.

Bazı kişilerin yaptıkları hakaret içerikli yorumlar nedeniyle konuyu mahkemeye taşıyan oyuncu, sosyal medyanın her şeyin dilediği gibi yazılabileceği bir yer olmadığını söyledi.

Sosyal medyanın nimetlerinden faydalanan Pelin Akil şimdi de dikenine takıldı! 7

Pelin Akil, dava sürecini etkileyecek konuyla ilgili bir bilgi vermek istemedi ama genel anlamda görüşlerini şu sözlerle ifade etti:

“Her şeyi söyleyebileceğini zanneden kişiler oluyor. Klavye delikanlısı deniyorlar. Bu tarz şeyler bu kadar kolay değil. Dava sürecine girildiği zaman gerçekten bunun büyük cezaları var. Bunun farkında olunması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hakaret boyutuna geliyor. Eleştiri ile hakareti ayırabilmemiz gerekiyor.”

Bu tür sorunları sıklıkla yaşamadığını ifade eden Pelin Akil, ancak böyle bir şeyle karşılaştığında cezasız kalmasını da istemiyor. Hakarete karşı konuyu mahkemeye taşıma tercihini ortaya koyan ünlü oyuncu, “Ceza alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü, böyle bir hakkım var. Bunu herkes yapabilir. O yüzden konuşmalarımıza, yazışmalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.