Ana sayfa Dizi Haberleri Söz 49. bölüm tanıtımı yayınlandı… Büyük şok! Kızlar öldü mü?

Söz 49. bölüm tanıtımı yayınlandı… Büyük şok! Kızlar öldü mü?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin 49. bölüm tanıtımında Bahar ve diğer kızların olduğu geminin patlaması kafaları karıştırdı! Kızlar öldü mü? TİM’e rehineleri kurtarmaları için zaman veriliyor, bu zaman içinde kurtaramazlarsa gemiyi imha etme emri alıyorlar.

Tanıtımda geminin içinde Bahar’ın bir şekilde silah bulduğu görülüyor. Bu görüntüden sonra gemi patlıyor. Daha sonra eli sargılı olan Bahar’ın yeşillikler içinde bir yerde yürüdüğü ve karşısında duran Yavuz’un ona silah doğrulttuğu görülüyor.

Dizinin müdavimleri, bu sahnelerin ne olduğunu anlayamadıklarını sosyal medyada dillendiriyorlar. Bahar ve diğer kızların ölmüş olabileceği ihtimali, yeni tanıtımda ortaya çıkıyor.

İşte 49. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır. İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Söz 49. bölüm tanıtımı yayınlandı... Büyük şok! Kızlar öldü mü? 7

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.