Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 53. bölüm fragmanında yeni aşklar için kapı aralanıyor!

Söz 53. bölüm fragmanında yeni aşklar için kapı aralanıyor!

tarafından ker_def

Söz dizisi 53. bölümüyle 1 Ekim Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Star TV’nin 3. sezonda da başarıyla devam eden dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak.

Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın başrolündeki dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. Videodan izleyebilirsiniz.

Düğün sırasında Savcı Derya’nın önüne atlayarak kurşuna hedef olan Yavuz, büyük kahramanlık göstermişti.

53. bölümde hem Derya ile Yavuz yakınlaşması hem de Mücahit ile Melisa’nın yakınlaşmısına şahit olacağız.

52. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Yavuz Tim’e Geri Dönecek mi? Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır.

Örgüt içine sızan Türk istihbaratçılarının listesini ele geçiren Dragan, Nisan’dan aldığı emirle harekete geçer. Örgütle bağlantı kurarak liste karşılığında önemli bir suikastı üstlenmelerini ister. Yavuz, Derya’yla birlikte atlattıkları saldırıdan sonra bu suikasta dair önemli bilgiler edinecektir.

Tim, listedeki istihbaratçıların hayatını kurtarmak için görevlendirilir. Liste ortaya çıkmadan yapılacak bir operasyonla istihbaratçıların hayatını kurtaracaklardır. Fakat Dragan, çoktan isimleri vermiştir. Tim operasyonun başarılı olması için zamanla yarışmak zorundadır.

Su ve Çaylak’ın düğünü için toplanan Tim, düğünde büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Ama asıl sürpriz Yavuz’un düğüne geldiği andır. Çünkü düğünde herkesi bekleyen başka bir tehlike daha vardır.