Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 61. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Oyun içinde büyük oyun!

Söz 61. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Oyun içinde büyük oyun!

tarafından ker_def

Söz dizisinin 61. yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Tim için hesapta olmayan bir saldırı gerçekleşmişti. Teröristlerin yola döşedikleri bomba patladı, askerler yaralandı. Ancak yeni bölüm fragmanında Yavuz’un şehitlikteki halleri izleyicileri korkuttu, acaba şehitler mi var? sorusu soruldu.

Belki de oyun içinde oyun vardır ve Tim kurtulmuştur ama ölmüş gibi gösterebilirlerde. Ayrıca Dragan’ın hem Savcı Derya’ya hem de Yarbay Erdem’e büyük bir sürprizi de var. Savcı Derya tuzağa doğru çekilirken, Yarbay Erdem’in evindeki objede bomba vardır ve patlama sesi duyulur. Dizinin 61. yeni bölümü büyük heyecana sahne olacak.

İşte 61. yeni bölümde yaşanacakların detayı…

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.

Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim, bu sefer de teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama bu saldırıyı püskürtüp üs bölgesini korumak için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmeyeceklerdir.

Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e gönderdiği bombalı paketle herkese büyük bir acı yaşatacaktır.

Dragan örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Sami’nin emriyle Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları ölümle burun buruna olan Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.