Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 67. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz’un çok zor kararı!

Söz 67. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yavuz’un çok zor kararı!

tarafından ker_def

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın oynadıkları dizi, sezon arasından sonra heyecanlı bir bölümle 21 Ocak Pazartesi akşamı ekrana dönmüştü. Dizinin hayranları yaklaşık 1 ay ekranda olmayan Söz için ekran başına geçti ve aksiyonu bol sahnelerle bir hayli keyifli anlar yaşadı. Söz dizisinde 67. yeni bölüm 28 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Söz dizisi 67 yeni bölümden 2. fragmanı yayınlandı… Tim, Dragan ile mücadele içinde… Savcı Derya ve Erdem Yarbay bombalı tuzağın ortasında. Yavuz, ikisini de sağ sağlim kurtarmanın derdinde. Dragan ise emellerini gerçekleştirmek için her yolu denecek. 67. bölümden 2. fragmanı videodan izleyibilirsiniz. Söz dizisinde Yavuz’un ne yapacağı merakla bekleniyor.

Dizide Yavuz, “Kimi sevdiysem aldılar elimden” sözleriyle duygusal anlar yaşıyor. Savcı Derya ile Erdem Yarbay bombalı bir tuzağın ortasında kaldı. Bakalım heyecanlı bölümde neler olacak. Söz dizisinin 67. yeni bölümü 28 Ocak Pazartesi akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak.