Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz 80. bölüm 2. fragmanında Yavuz’un büyük darbesi, Dragan’ın çaresizliği!

Söz 80. bölüm 2. fragmanında Yavuz’un büyük darbesi, Dragan’ın çaresizliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinin 29 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 80. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Bu arada dizinin sezon sonunda final yapacağını ve sadece 5 bölüm kaldığını hatırlatalım.

Dragan yakalandı.Yavuz, iş adamı kılığındaki teröristlerin de peşinde…Linda ise yeni plan yapıyor, yeni bir düzen oluşturmaya çalışıyor. Dragan ise kendisini hapiste uzun süre tutamayacaklarını söylüyor. Yavuz’un güçlü söylemi de dizinin takipçilerini etkileyeceğe benziyor. Videodan 80. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin hayranları ise dizinin final yapacak olmasına isyan etmekte… Dizinn bitmemesi gerektiğini, 1 sezon daha devam edebileceğini yazan Söz hayranları, yapımcıya sosyal medyadan mesaj göndermekte.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.