Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 12 Şubat Pazartesi 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Söz dizisi 12 Şubat Pazartesi 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Star TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Söz, 12 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı dizide Yavuz ile babası Hamit’in birlikte terörle mücadelesi hikayenin daha da sürükleyici olmasını sağladı.

Peki Söz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

İşte 33. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişir… Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır.

Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.

Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır.

Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.