Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 21 Ocak Pazartesi 66. yeni bölüm fragmanı izle! Yavuz ile Derya’nın aşkı başlıyor!

Söz dizisi 21 Ocak Pazartesi 66. yeni bölüm fragmanı izle! Yavuz ile Derya’nın aşkı başlıyor!

tarafından ker_def

Söz dizisi kaldığı yerden devam ediyor… Dizinin hayranları 66. yeni bölümü heyecanla bekliyor. 21 Ocak Pazartesi akşamı Söz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Erdem Vurem’in canlandırdığı Karabatak lakaplı Ateş karakterinin şehit olduğu doğru mu? Yoksa bu bir ters köşe mi? İzleyiciler bu konunun detaylarını yeni bölümde bulacak. 66. bölümden ikinci fragman yayınlandı. Dragman, Yavuz ile Derya’yı kıstırıyor. Teröristlere karşı büyük tehlike altındaki Derya ile Yavuz’un öpüşmesi aralarındaki aşkın da başladığının işareti olmuş durumda.

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Söz dizisinin yeni bölümünde oldukça hareketli sahneler var. Videodan 66. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Heyecan ve aksiyon hız kesmiyor, Söz dizisi yeni bölümde izleyicileri ekran başında tutmaya kararlı.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı Söz, kısa bir aranın ardından izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Özel kanalların reklamların azlığı nedeniyle dizilerin yeni bölümlerini yayınlamadığı 4 haftalık süreçte Söz dizisinin hayranları da beklemek durumunda kaldı.

21 Ocak Pazartesi akşamı sürprizlerle dolu 66. bölümüyle ekrana gelecek olan Söz dizisinde ‘Tim üyeleri, patlayan kamyonun ardından Karabatak’ı kaybetmenin derin acısını yaşayacaktır.

Bununla birlikte ülkesi için mücadelesini sürdürmeye devam eden Yavuz, yaşanan tüm bu olaylara rağmen Dragan ve Sami kirli oyunlarını bozmak için elinden geleni yapmaya devam edecektir.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ” 66. bölüm tanıtımıyla 21 Ocak’ta Star TV’de…

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Ozak, İlayda Ildır, Yağmur Ün.