Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 23 Nisan Pazartesi 43. bölümde kıyamet kopacak! İstanbul’u resmen yıktılar!

Söz dizisi 23 Nisan Pazartesi 43. bölümde kıyamet kopacak! İstanbul’u resmen yıktılar!

tarafından ker_def

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Star TV dizisinde Çolak karakterini canlandıran Serhat Kılıç, bir önceki bölümde yanarak can vermişti.

Çolak gitti ama dizide yeni baş belası Timur Acar’ın başarıyla canlandırdığı Derman karakteri oldu.

Söz dizisinin 43. bölümü 23 Nisan Pazartesi günü ekrana gelecek.

43. bölüm fragmanına yorum yapan izleyicilerden bazıları “Kıyamet kopacak bu bölümde” diyerek çok başarılı bir bölümün daha gelmekte olduğunu belirtti.

Kıyamet ifadesi aslında dizide İstanbul’un savaştan çıkmış haline yapılan bir gönderme.

Ayrıca Eylem ile Ateş’in sahnesini de izleyicilerin çok merak ettiği yorumlara yansımış.

Söz dizisi 23 Nisan Pazartesi 43. bölümde kıyamet kopacak! İstanbul'u resmen yıktılar! 8

Pazartesi günlerini iple çeken izleyiciler, Aşık’ın Ceren’in Tokat’a tayini nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığının ardından güzel şeyler olmasını umut ediyor.

İşte 43. bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yavuz, zor durumda! Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Söz dizisi 23 Nisan Pazartesi 43. bölümde kıyamet kopacak! İstanbul'u resmen yıktılar! 9

SÖZ DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.