Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 28. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Söz dizisi 28. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def
Söz 28. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarında her pazartesi yayınlanan dizi heyecanla takip ediliyor. Söz dizisi 1 Ocak Pazartesi günü ekrana gelmedi. Yılbaşı akşamının ertesi olması ve yorgun olan izleyicinin ekran karşısına geçmeye istekli olmayacağını düşünen kanal yönetimi, düşük reyting gelmemesi için Söz dizisi 1 Ocak Pazartesi günü yayınlamadı.

Star TV’nin iddialı dizisi Söz yeni bölüm fragmanında Yavuz hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze geliyor.

SÖZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Söz yeni bölümüyle 8 Ocak Pazartesi akşamı Star ekranlarında yayınlanacak.

Söz yeni bölümde Yavuz babası ile ilgili gerçekleri öğrenir ve “Ben böyle bir babayı hak edecek ne yaptım?” diye sorar. Kötü haber Ankara’dan gelir Yavuz hakkında görevden uzaklaştırma emri gelir.

SON BÖLÜM ÖZETİ

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.