Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 54. bölüm 3. fragmanında Cem Karaca nostaljisi

Söz dizisi 54. bölüm 3. fragmanında Cem Karaca nostaljisi

tarafından ker_def

Söz dizisi 54. bölümde Derya ile Yavuz karşı karşıya geliyor… Dizinin 54. bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. 54. bölümden 3. fragman yayınlandı. Cem Karaca’nın ‘Sen de başını alıp gitme” şerkısı eşliğindeki fragmana ilgi büyük oldu.

Videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 54. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Yavuz’un elinden kurtulan Dragan, İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok yakın bir mesafededir.

Dragan’a destek olmak için Türkiye’ye gelen Nisan, Yavuz’un hedefindedir. Dragan’ın planladığı saldırıyı önlemek için Nisan’la yüz yüze gelen Yavuz, istediğini alabilmek için Nisan’ın en büyük zaafını kullanır; ölüm korkusu.

Dragan’ın son adımı atmak için hazırladığı planın karşısında artık tek bir engel vardır; Yavuz Karasu.

Derya kendisine yapılan saldırının izlerini sürerken Yavuz’un otelde yaptığı operasyonun görüntülerine ulaşır. Yavuz’un time katılmama sebebini öğrenmeye iyice yaklaşmıştır. Bu durum Derya ve Yavuz’u bir kez daha karşı karşıya getirir.

Nisan ve beraberindeki terör eylemcilerine destek olmaya kalkan kara listedeki örgüt temsilcileri eylem hazırlıklarına başlamıştır. Türkiye’de kargaşa yaratacak bombalı eylemler düzenlemek isteyen bu isimleri önlemek için harekete geçen Tim, operasyon sırasında büyük bir engelle karşılaşır. Bu engeli aşabilmek için operasyonu komuta eden Albay Erdem kendi hayatını feda etmek zorunda kalacaktır.

Yayın Günü: 8 Ekim Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

Müzik: Cem Karaca -” Sen De Başını Alıp Gitme”

Söz 54.bölümüyle Pazartesi 20:00’de Star’da!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.