Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 59. yeni bölümünde Atatürk sahnesi mest etti!

Söz dizisi 59. yeni bölümünde Atatürk sahnesi mest etti!

tarafından ker_def

Söz dizisi 3. sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Tolga Sarıtaş, Derya Baysal, Sarp Akkaya, Ece Ceşmioğlu gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizinin 59. yeni bölümü 12 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte.

Yeni bölümde yayınlanan ilk fragmanda Eylem’in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Savcı Derya ise Yavuz’a aşık olduğu itirafında bulundu ve onu dudaklarından öptü. Dizinin yayınlanan ön izleme görüntülerinde ise özel armalı çakmağın peşinden giden Yavuz, eski handaki dükkanda tehdit ediliyor. Yavuz, “Çok can yaktım” diyerek tehdide sert yanıt veriyor. Yavuz, dükkanda bir eksiğin olduğunu belirtiyor ve Atatürk posterini dükkanın duvarına asıyor. Çakmakçının “Gözleriniz de benziyormuş, mavi mavi…” sözünden başka bir şey ağzından çıkmıyor.

Videodan 59. bölümden bu özel sahneyi izleyebilirsiniz.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Mehmet Özgür, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.