Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 69. bölüm ön izleme yayınlandı!

Söz dizisi 69. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Söz dizisinin 69. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı Söz dizisi, Star TV ekranında 11 Şubat Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yavuz Karasu ile Dragan’ın kavgası dikkat çekecek. Ateş’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Savcı Derya, gazeteci kadınla Yavuz’u yakalıyor. Peki iki kadın arasında nasıl bir gelişme yaşanacak. Melisa ise büyük bir tehlike altında.

Videodan 69. bölümden ön izleme görüntülerine bakabilirsiniz. Peki dizinin yeni bölümünde başka neler olacak? Dizinin 69. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Yavuz, Dragan’ı ayağına getirtmiş ve elinde bomba ile tehdit etmişti. Sonrasında neler olacağı yeni bölümde izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, Yavuz Ateş’i buluyor ve ona geçmişini anlatıyor. Dizinin aşıklarının son halleri de izleyicilerin ilgisini çekecektir. Yavuz’u gazeteci kadın ile yakalayan Derya ise ne yapacak merakla beklenmekte… Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün