Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 74. bölümü akıllardan çıkmayacak! Bir söz var ki içinizi titretecek!

Söz dizisi 74. bölümü akıllardan çıkmayacak! Bir söz var ki içinizi titretecek!

tarafından ker_def

18 Mart Pazartesi akşamı Söz dizisi Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 74. bölümünde bir oyuncu diziye veda edecek.

Eylam ile sevgili olan, dizinin 3. sezonunda da ekranda yerini alan Fethi karakteri diziye veda ediyor. 74. bölümde Burak Sevinç’in canlandırdığı Fethi’nin vedasının sebebi oyuncunun başka bir dizide başrol oynayacak olması… Söz dizisi reytinglerinde iyi bir durumda bulunsa da senaryosu itibariyle bir hayli sıkışmış pozisyonda. Dizini 74. bölümünde de aksiyon bol olacak. Videodan 74. bölüm internete özel fragmanı izleyebilirsiniz.

Fragmandaki detaylara bakılırsa Fethi’nin şehit olması Yavuz’u çok ağır yaralayacak. “Vatan bölünmez, şehitler ölmez” sözleri ise içinizi titretecek. Yavuz’u derinden sarsacak olaylar yaşanacak.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Atsız Karaduman, Ece Çeşmioğlu, Genco Uzak, Nil Günal, İlayda Ildır, Yağmur Ün.