Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 79. bölüm Ön İzleme yayınlandı… Dragan, Yavuz ve Derya’nın başına silah dayıyor!

Söz dizisi 79. bölüm Ön İzleme yayınlandı… Dragan, Yavuz ve Derya’nın başına silah dayıyor!

tarafından zk zk

Söz, bu akşam 79. bölümüyle Star Tv’de 20:00’de ekranda olacak.

Dizinin yeni bölümünden ön izleme yayınlandı.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Sarp Akkaya, Görkem Sevindik’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Dragan ve Yavuz karşı karşıya geliyor.

Derya’yı ziyarete giden Yavuz, Dragan ve adamlarının evi basmasıyla zor bir durumda kalacak.

Yavuz, karşı koyması halinde komşuları öldürerek işe başlayacağını söyleyip tehdit ediyor.

Dragan Yavuz ve Derya’nın kendisiyle işbirliği yapmaması halinde evden canlı çıkamayacaklarını söyleyen Dragan’ın “Linda’yı bana teslim edin, bu iş bitsin” şartını koşuyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, Derya için zorlu bir mücadele verecek.

Linda’yı almak için geldikleri sığınakta Dragan tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya çalışırlar.

Su ve Nazlı ise hastanede tedavi altındaki Derya’nın yanında ona moral vermeye çalışırken, bir daha yürüyememe ihtimali Derya’nın canını yakmaktadır. Ancak Derya’nın pes etmeye niyeti yoktur.

Linda’nın alınması uluslararası çevrede büyük yankı yapar. Yabancı devletler dört bir koldan Linda konulu haberlerle ülkemize baskı yapmaya çalışırlar fakat Eylem ve Yavuz bu oyunu bozmaya kararlıdır.

Dragan’ın Avrupa’daki çeşitli faaliyetler ve temaslar için yakın adamı Sadık’ı yurtdışına göndermesi üzerine Tim harekete geçer. Hem Sadık’ı alıp Dragan’a ulaşmak hem de yurtdışındaki terör faaliyetlerine engel olmak için çetin bir mücadeleye girişirler.

Bütün hamleleri Yavuz tarafından devre dışı bırakılan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için büyük bir baskın tertipler. Yavuz, sevdiği kadın Derya ile sınandığı zorlu bir mücadele verecektir.