Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 81. bölüm 2. fragmanında Yavuz Karasu’dan her şeyi değiştirecek hamle!

Söz dizisi 81. bölüm 2. fragmanında Yavuz Karasu’dan her şeyi değiştirecek hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisi 4 bölüm sonra izleyicilere veda edecek. Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Eren Vurdem, Meriç Aral, Sarp Akkaya, Nihat Altınkaya ve Görkem Sevindik gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 81. bölümü 6 Mayıs Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

81. bölümden 2. fragman yayınlandı. Erdem Yarbay teröristlerin elinde tutsak durumunda. Tim ise adeta başsız kalmış ama bir şekilde Yavuz Karasu yeniden üniformayı giyip başlarına geçiyor. Fragmanda Yavuz’un formasını giymiş ve Tim’in başına geçeceğine yönelik görüntüler var. Ayrıca çok hareketli, aksiyon dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Patlayan bombalar, silahlar heyecanı iyice artıracak.

Söz dizisinin 81. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

81. bölümde başka neler olacak? Detaylar şöyle:

Yavuz ve Tim, İstanbul’u bekleyen büyük saldırıyı engelleyebilecek mi?

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.

Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker.

Dost, İstanbul’un yıkım planı için Linda’ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar.

İstanbul’daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem’den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem’in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır.