Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi bitti ama çok şükür Savaşçı bitmeyecek!

Söz dizisi bitti ama çok şükür Savaşçı bitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonunda izleyicilerle buluşmaya devam eden Savaşçı dizisi ile Söz dizisinin kaderi birbirine benzerdi.

Her iki dizi de benzer zamanda ortaya çıkmış ve 3 sezon boyunca da asker dizileri kategorisinde başı çekmişti.

Daha önce Kanal D’deki İsimsizler dizisi erken pes etmiş ve ekrana veda etmişti. En son bu sezon da Necati Şaşmaz’ın firması Pana Film’in Nöbet dizisi ekranda sadece 8 bölüm dayanan asker dizisi olmuştu.

Asker dizileri kategorisinde Söz’in de 27 Mayıs pazartesi günü final yapması ile birlikte sadece Savaşçı kalacak. Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi, 4. sezonda da devam etmeyi başaran tek asker dizisi konumunda.

Savaşçı’nın hayranları ise “Söz bitti ama çok şükür Savaşçı devam ediyor” diyerek Savaşçı’nın devam edecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Söz ve Savaşçı dizilerinin izleyici kitlesinin birbirine benzer olduğu da görülmekte.

Savaşçı dizisinin 3. sezon finali 26 Mayıs Pazar akşamı yani bu akşam ekrandaki yerini alacak. Sezon finalinde şehitler var. Albay Kopuz’un da büyük acısını izleyeceğiz.