Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi hayranları senaristlere çok kızıyor

Söz dizisi hayranları senaristlere çok kızıyor

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Söz dizisinde Eylem ile Fethi aşkını isteyen dizi hayranları senaryonun arzu ettikleri şekilde ilerlememesi nedeniyle bir hayli kızgınlar… Meriç Aral’ın canlandırdığı Eylem ile Burak Sevinç’in hayat verdiği Fethi arasındaki aşk sahneleri diziye olan sempatiyi de artıracak bir gelişme.

Eylem’in önceki bölümde Fethi ve ekibi tuzağa düşürmesinin ardından son anda duygularına yenik dişürek Fethi’ye haber vermesi ile tim ölümden dönmüştü. Bu yaşananlar Karabatak ile Fethi arasında tartışmaya sebep olmuştu. Eylem’i istihbarata teslim eden Fethi, aşkından vazgeçmeyecek. Eylem’e de Türk İstihbaratı için çalışması teklif edilerek EyFet aşkının önü açılmıştı.

Eylem – Fethi aşkında gıdım gıdım ilerleme sağlanması ve uzun süredir kısa paslaşmalarla idare edilmesi izleyicileri rahatsız etmiş durumda. Bu durumu bir haksızlık olarak nitelendiren dizi takipçileri senaristlere sosyal medyadan mesaj yolluyor.

Dizinin senaristlerinin önümüzdeki bölümlerden itibaren Eylem – Fethi aşkına yoğunlaşması bekleniyor. Bakalım dizi severlerin arzu ettikleri gelişmeler yaşanacak mı?