Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde bu sefer de olmaz ise izleyici isyan edecek!

Söz dizisinde bu sefer de olmaz ise izleyici isyan edecek!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Söz 3. sezonuyla ekranda yer almaya devam ediyor. Konunun iyice sıkışması, geçtiğimiz sezonlardaki yaratıcı senaryonun da yavaş yavaş kısırlaşması nedeniyle Söz dizisinin 4. sezona gidip gitmeyeceği merak ediliyor. Aksiyon sahneleriyle ve romantizm rüzgarıyla ayakta kalmakta olan Söz dizisinde izleyicilerin merakla bekledikleri bir olay gerçekleşecek gibi duruyor.

Star TV’nin başrollerini Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Nihat Altınkaya gibi isimlerin paylaştığı ‘Söz’ dizisinde başkarakterler Yavuz ve her ne kadar seveni olduğu kadar sevmeyeni olsa da Derya kadar dikkat çeken başka çiftler var. Kalabalık bir kadroya sahip olan dizide doğal olarak birden fazla sevilen çift oluyor. Bir çiftlerden bir tanesi de Eylem ve Fethi çifti. Eylem’i Meriç Aral, Fethi’yi ise Burak Sevinç canlandırmakta.

Son zamanlarda bu çifti sevenler Eylem ve Fethi’nin fazla sahnesinin olmamasından yakınıyordu. Bu şikayetlerini sosyal medyada sık sık dile getiren izleyicilerin sesi duyulmuş olacak ki, dünkü bölümde çiftin tatlı bir sahnesi vardı.

Önceki akşam ekrana gelen bölümde; daha önce Fethi’nin evlenme teklifini kabul etmeyen Eylem artık evliliğe hazır olduğunu ve Fethi’ye kendisinin evlenme teklifi edeceğini söyledi. Bu sözler karşısında Fethi kadar mutlu olan izleyiciler ise şimdi evlilik teklifinin geleceği sahneyi merak ediyor. Bakalım izleyicilerin dört gözle bekledikleri romantizm rüzgarı gelecek bölümlerde nasıl esecek?