Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisinde büyük final öncesi nefesler tutuldu! 83. bölümde büyük olay var!

Söz dizisinde büyük final öncesi nefesler tutuldu! 83. bölümde büyük olay var!

tarafından ker_def

Star TV ekranında 3 sezondur devam etmekte olan Söz, izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor. 20 Mayıs Pazartesi akşamı dizinin 83. bölümü yayınlanacak. 27 Mayıs Pazartesi akşamı ise 84. ve final bölümü ile veda gelecek.

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Eren Vurdem, Görkem Sevindik ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 83. bölümünde finalden önceki bölümde neler olacağı merakla beklenmekte…

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’de büyük final öncesi nefesler tutuldu.

84. final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanan Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, pazartesi akşamı ekrana gelecek sürprizlerle dolu 83. bölümüyle yine çok konuşulacak.

Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ’ün 83. bölüm fragmanı ekran başındakiler başta olmak üzere sosyal medyada büyük beğeni gördü.

Söz dizisinde büyük final öncesi nefesler tutuldu! 83. bölümde büyük olay var! 7

Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayan Yavuz ve Tim’in büyük mücadelesinin anlatıldığının 83. bölüm fragmanı kısa sürede Youtube’de 1 milyon 600 bin üzerinde izlenirken Instagram’da ise 250 binin üzerinde görüntülendi.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “SÖZ” heyecan ve aksiyon dolu 83. bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi akşamı Star’da!

İşte 83. bölüm fragmanı: