Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Derya, Yavuz’u öptükten sonra hala Bahar’ı hatırlayan kaldı mı?

Söz dizisinde Derya, Yavuz’u öptükten sonra hala Bahar’ı hatırlayan kaldı mı?

tarafından ker_def

Söz dizisi 3. sezonuyla Star TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Televizyon Gazetesi Detay

Geçtiğimiz sezon dizide Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat diziden ayrılmıştı. Sosyal medyaya yansıyan izleyici yorumları bu ayrılığın pek de kabul görmediği ve izleyicinin Bahar karakterinin diziden ayrılmasını içine sindiremediğini ortaya dökmüştü.

Hatta Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakterinden sonra Savcı Derya olarak diziye katılacağı açıklandığında birçok dizi izleyicisi Deniz Baysal içen pek de olumlu yorum yapmamıştı.

Ancak 3. sezonuyla yine fırtına gibi esen Söz dizisinde tuttuğunu koparan ve cesur şekilde mücadele eden Savcı Derya karakteri bir hayli tuttu.

Deniz Baysal’ın başarıyla canlandırdığı Savcı Derya’nın dizinin 59. son bölümünde “Ben sana aşık oldum” diyerek Yavuz’u öpmesi dikkat çekmişti. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Peki bu sahnelerden sonra geçtiğimiz sezon Söz’den ayrılan ve şimdilerde Şahin Tepesi dizisindeki yeni rolüne hazırlanan Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Bahar’ı hatırlayan oldu mu? Zira Deniz Baysal bir hayli etkileyici oyunculuğu ile dizinin 3. sezonuna damga vurmaya başladı.

2 sezon boyunca Bahar karakterini izleyen Söz hayranları, yavaş yavaş bu karakteri aklından çıkartmaya başladı. Bundan en önemli etken ise Deniz Baysal’ın rolüne oturması ve başarılı performansı.

Söz dizisinde Derya, Yavuz'u öptükten sonra hala Bahar'ı hatırlayan kaldı mı? 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşesinde bu konuya değindi.

Koloğlu, şu yorumda bulunuyor:

“Söz’de Yavuz ile Bahar’ın ‘saf ve temiz’ aşkları pek bir sevilmişti izleyici tarafından… Sonra, Bahar öldü ve ‘Yavuz yeni aşklara yelken açar mı?’ diye sorulmaya başlandı. Senaryo Yavuz’un karşısına tuttuğunu koparan bir güzel savcı çıkardı. Son bölümde, “Ben sana aşık oluyorum galiba” dedi savcımız Derya. Yavuz ile Derya’nın öpüşmesi hani dudaklar değdi mi, değmedi mi, belli belirsizdi. Olsun, örf ve adetlerimizin sınırları dahilinde gerçekleşmesi konusunda elden gelen yapıldı. Şimdi acaba izleyici bu birlikteliğe ne diyecek? Hâlâ akıllarda Bahar var mı? Merak ettim doğrusu…”