Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Ece Ceşmioğlu’nun ‘Aldırma deli gönlüm’ performansı ve izleyicinin tepkisi!

Söz dizisinde Ece Ceşmioğlu’nun ‘Aldırma deli gönlüm’ performansı ve izleyicinin tepkisi!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Söz dizisinin 52. bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Dizinin 52. bölümünden bazı sahneler ise youtube’da izleyicilerle paylaşıldı. Bu sahnelerden birisi de 51. bölümde kimlik kontrolü yaptığı Melisa’ya daha ilk görüşte tutulan Mücahit’in onu bulması ve hayatına karışmaya başlamasıydı.

Mücahit, Melisa’nın şarkı söylediği bara gitti ve ortalığı adeta dağıttı. Ancak bu durum Melisa’nın hiç de hoşuna gitmedi. Sonra kaçarak uzaklaşan Melisa ortadan kayboldu. Melisa’yı bazı adamların takip ettiğini fark eden Mücahit ise olayları çözmek için daha da meraklandı. Videodan o sahneleri izleyebilirsiniz.

Ece Ceşmioğlu’nun sesinden Sezen Aksu’nun  ‘Aldırma deli gönlüm’ şarkısını başarılı şekilde seslendiren Ceşmioğlu, performansı ile takdirleri topladı. Çeşmioğlu’nun hayranları ise tepkili. 51. bölümde 2-3 dakikalık sahnesi olan Ceşmioğlu’nun 52. bölümde sahneleri biraz daha fazlaydı ama yine de hayranlarını tatmin etmedi.

Söz dizisinde Yavuz Karasu’yu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırmakta… Deniz Baysal (Savcı Derya), Ece Ceşmioğlu (Melisa) ve Sarp Akkaya (Dragan) da dizinin yeni isimleri.

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın & Metin Balekoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Genel Koordinatörü: Fatmanur Sevinç
Uygulayıcı Yapımcı: Nükhet Özel
Senaryo: Ethem Özışık
İçerik Genel Koordinatörü: Şebnem Aksoy Açıkalın
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla