Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde iyiler ve can sıkanlar!

Söz dizisinde iyiler ve can sıkanlar!

tarafından ker_def

22 Ekim reyting sonuçları paylaşıldı.

Televizyon Gazetesi Detay

Söz dizisinin dikkat çeken bir durumu var…

56. bölümüyle izleyicilerin karşısına dün akşam çıkan Söz dizisi, geçtiğimiz sezona nazaran izleyiciyi daha meraklandıran bir pozisyonda…

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Sarp Akkaya’nın başrollerindeki dizininin 3. sezonu hikayenin farklılaşması ile izleyicide daha da bir ilgi uyandırdı.

Yavuz Karasu karakterinin Tim komutanından çıkıp, istihbarat elemanı gibi tek başına hareket eder olması diziyi daha da ilginç kılmakta…

Sarp Akkaya’nın Dragan karakteriyle getirdiği harekete karşın, Deniz Baysal’ın dizide biraz geri planda kalması can sıkıcı olmakta…

Ece Ceşmioğlu’nun canlandırdığı Melisa karakterinin bir gizemi var. Ancak bu gizemin her bölümde aynı şekilde aktarılması ama bir sonuca ulaşmaması da can sıkıcı bir başka nokta olmaya başladı.

Tolga Sarıtaş’ın başarıyla canlandırdığı Yavuz karakterinin dünkü bölümde tek başına 10’dan fazla kişiye dayak atması da biraz Yeşilçam filmlerini andırmadı değil.

Söz dizisinde iyiler ve can sıkanlar! 7

Söz dizisinin reytinglerine gelirken, geçen haftadan bu haftaya ilginin arttığını gözlemliyoruz.

15 Ekim tarihinde 7.41 reyting ve 17.83 izlenme payı elde eden Söz dizisi, 22 Ekim’de ise 7.74 reyting ve 18.41 izlenme payı elde etti.

Aynı şekilde AB Grubunda da 15 Ekim’de 4.95 reyting ve 11.97 izlenme payına karşın, 22 Ekim’de 5.64 reyting ve 13.45 izlenme payı elde etti.

AB grubunda iyi bir sıçrama var. Totalde de ağır da olsa bir yükseliş pozisyonu devam ediyor.

Söz dizisi 56. bölümüyle iyi bir sınav verdiği ve kemik izleyicilerini artırmaya devam ettiğini gösterdi.