Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Sarp Akkaya ve Deniz Baysal’a değil Tolga Sarıtaş’a bakın!

Söz dizisinde Sarp Akkaya ve Deniz Baysal’a değil Tolga Sarıtaş’a bakın!

tarafından ker_def
Söz dizisi yeni sezonda bambaşka bir hale bürünecek!

Tolga Sarıtaş’ın başrolündeki diziye iki yeni isim katıldı…

Birisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda Hazan olarak geçen sezona damga vuran Deniz Baysal…

Diğeri ise Suskunlar dizisinin Sarı Bilal’i olarak hala hafızalarımızı süsleyen ve 3 yıldır ekranda yer almayan Sarp Akkaya…

Söz dizisinin yeni sezonuyla ilgili gelen tüyolarda artık Yavuz’un tim komutanı olmadığını, istihbarat elamanı haline geçiş yaptığı bilgisi var.

Bir nevi süper kahraman havasındaki Yavuz…

Deniz Baysal’ı savcı olarak izleyeceğimiz dizinin kötü adamı ise Sarp Akkaya…

Çolak ve Derman gibi kötü karakterlerin yanına şimdi de Dragan Ratkoviç ekleniyor…

Sarp Akkaya’nın hayat vereceği Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur.

Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Kadın çocuk yaşlı demeden karşısına çıkan her insanı kesip biçmiş, kurşuna dizdirmiş azılı bir katildir. ‘Kasap’ lakabı da buradan gelmektedir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

Ünlü oyuncu Deniz Baysal ise sürpriz bir karaktere hayat verecek. Başarılı ve korkusuz genç Cumhuriyet Savcısı Derya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Baysal’ın hayat vereceği Savcı Derya, üniversiteyi dereceyle bitirdikten sonra, yurtdışındaki masterını yarıda bırakıp savcı olmak için ülkesine dönmüştür. Doğu bölgelerinde görev yapmak için başvurmuş ve terör örgütleriyle girişilen mücadelelerde gösterdiği başarı kariyerinde hızla yükselmesini sağlamıştır. Genç yaşına rağmen, mesleğinin verdiği ağırlıkla, sert, kararlı ama özel hayatında bir o kadar da içtendir. Tecrübesi çok olmasa da suçlu ve masumu bir bakışla ayırt edecek yeteneğe sahiptir. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve terör örgütlerinin yürüttüğü hain planlar onu sadece savcı olarak değil, terör mağduru bir vatandaş olarak da sınayacaktır.